WAT IS ER ALLEMAAL TE DOEN?

Het Amsterdamse Winterterras programma zit boordevol leuke activiteiten, onverwachte acts en heerlijk eten en drinken. Er is voor ieder wat wils, voor jong en oud(er). Check hieronder wat wij dit jaar in petto hebben!

'S AVONDS

Dansen op hitjes van vroeger, get Bambulicious, kom borrelen bij FRITS FRIDAY of meezingen met Amsterdamse gezelligheid.

Check de volledige line-up hieronder!

LIVE MUZIEK

Wat is een key ingrediënt van een heerlijke middag op het terras? Een heerlijk hapje en drankje, gezelschap én muziek! Op zaterdag en zondag genieten we van een 7-koppige band op het podium. Ben jij al nieuwschierig?

SILENT DISCO

Dans, sjans en voetjes van de vloer elke dag bij de silent disco!

KARAOKE

Ben jij een echt nachtegaaltje? Na het drinken van een aantal glazen liquid courage kan je of de heupen los gooien en een eigen moppie zingen bij onze karaoke chalet!

BORDSPELLETJES

Leen gratis bordspellen bij de infobalie! We hebben schaken, kaarten, mens-erger-je-niet en ganzenborden. Wie daag jij uit?

HET MINI TERRAS

Voor de allerkleinsten: knutselen, kleuren, schminken, verven en nog veel meer! Samen met het gezin sjoelen, dansen bij de kinderdisco, twister of poffertjes en pizza eten! (Elke dag tot 19.00 uur)

ACTIVITEITEN

Speel een potje sjoelen tegen je beste vrienden, kom gezellig Oud-Hollandse spelletjes doen, win prijzen bij de disco-bingo en ontmoet je grote liefde tijdens het speeddaten!

DE WIJNBAR

Proef verschillende wijnen en laat je adviseren bij onze wijnbar. Combineer de lekkerste gerechten met hét perfecte wijntje en de mooiste verhalen.

COCKTAILS

Wist jij dat elk terras dit jaar een eigen cocktail serveert? Poma's, Esma's, Mules, Gin Tonic, Spritz, Dark & Stormy, Sangria we've got it all. Cheers!

TERRAS HOPPEN

Klinkt dat niet heerlijk in de oren? Begin je al te watertanden? Reken maar van YES dat jij je favoriete terras tegenkomt op Het Amsterdamse Winterterras!

POFFERTJES

Zelf het heft in eigen handen nemen om een heerlijk toetje voor al je vrienden op tafel te zetten? Dat kan! Op het Winterterras kan je helemaal zelf super lekkere poffertjes bakken.

LINE UP HOSTINGS