WAT IS ER ALLEMAAL TE DOEN?

Op Het Amsterdamse Winterterras kom je lekker eten, borrelen en dansen. Het randprogramma zit boordevol leuke activiteiten. Er is voor ieder wat wils, voor jong en oud(er). Check hieronder wat wij dit jaar in petto hebben!

'S AVONDS

In de avond gaan we dansen! Elke dag host een andere Amsterdamse hostingpartij het podium. We zijn van alle markten thuis. Hitjes van vroeger, Amsterdamse meezingers of gezellige mee-swing muziek. Wat heeft jouw voorkeur?

Check de volledige line-up hieronder!

LIVE MUZIEK

Wat is een key ingrediënt van een heerlijke middag op het terras? Een heerlijk hapje en drankje, gezelschap én muziek. Elke dag programmeren we een live-artiest.

SILENT DISCO

Dans, sjans en voetjes van de vloer elke dag bij de silent disco!

Openingstijden:
donderdag 20.00 - 23.00 uur
vrijdag 20.00 - 23.00 uur
zaterdag 18.00 - 23.00 uur
zondag 19.00 - 22.00 uur

KARAOKE

Ben jij een echt nachtegaaltje? Na het drinken van een aantal glazen liquid courage kan je of de heupen los gooien en een eigen moppie zingen bij onze karaoke chalet!

BORDSPELLETJES

Leen gratis bordspellen bij Het Mini Terras. We hebben schaken, kaarten, mens-erger-je-niet en ganzenborden. Wie daag jij uit?

HET MINI TERRAS

Voor de allerkleinsten: knutselen, kleuren, verven en gezellig spelletjes doen met het hele gezin. Zien we jouw bij het mini terras?

ACTIVITEITEN

Speel een potje sjoelen tegen je beste vrienden of sla elkaar van de baan op het terras van Pong | House of Ping. Wel vrienden blijven hè!

DE OESTERBAR

Proef verschillende oesters en laat je adviseren bij onze oesterbar. Combineer de lekkerste oesters met hét perfecte glaasje champagne en de mooiste verhalen.

COCKTAILS

Wist jij dat elk terras dit jaar een eigen cocktail serveert? Poma's, Esma's, Mules, Gin Tonic, Spritz, Sangria we've got it all. Cheers!

TERRAS HOPPEN

Klinkt dat niet heerlijk in de oren? Begin je al te watertanden? Reken maar van YES dat jij je favoriete terras tegenkomt op Het Amsterdamse Winterterras!

POFFERTJES

Zelf het heft in eigen handen nemen om een heerlijk toetje voor al je vrienden op tafel te zetten? Dat kan! Op het Winterterras kan je helemaal zelf super lekkere poffertjes bakken.

LINE UP HOSTINGS