De terrassen

VAN 23 NOVEMBER T/M 10 DECEMBER 2023 IN DE GASHOUDER

 Met trots kunnen we delen dat we het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder één dak brengen! Strijk neer aan één van de bistro tafels en zorg dat je het avondprogramma niet mist, want vele Amsterdamse sfeermakers zullen het feestje verzorgen!

✾ BAUT  ✾ Brasserie van Dam ✾ Café Garçon ✾ Frietboutique ✾ L’Entrecôte et les Dames  ✾ House of Pong ✾ Yuzu

Speciaal voor de liefhebbers van cocktails kun je terecht bij de horecazaken voor een drankje bij het hapje. 

BAUT

BAUT is een begrip op Terrassen. Dit jaar serveren zij voor de vierde keer op rij de lekkerste bites. De kracht van BAUT: herkenbare gerechten, hoog op smaak en service van het hoogste niveau. Ze serveren op ons terras de favoriete Bar Bites en ook de slush machine gaat mee voor de populaire Frozen Pornstar Bautini! Kom proeven en laat je verrassen.

BRASSERIE VAN DAM

De befaamde en geliefde Brasserie Van Dam is niet weg te denken uit Amsterdam. Je ervaart er de gezellige sfeer van een Parijse brasserie en de gastvrijheid van de familie Van Dam zelf. De naam is een begrip in Amsterdam én bekend in heel Nederland en staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Dit jaar wederom te vinden op Het Amsterdamse Winterterras. Loop er zeker even langs, of ga op de geur af want ze komen weer de allerlekkerste burgers serveren.

 

 

CAFÉ GARÇON

Dé frisse Franse wind die door de Johannes Verhulststraat en in het hartje van Amsterdam Oud-Zuid waait: Café Garçon. De net geopende bistro is geïnspireerd door de Franse keuken. Het menu straalt in haar eenvoud en de kwaliteit is, zoals je van een klassieke Franse bistro mag verwachten, uitzonderlijk hoog!

Oesters slurpen en verwen jezelf met een heerlijke champagne uit de wijnkelder! À bientôt bij Café Garçon!

FRIETBOUTIQUE

Het verkopen van geluksmomentjes uit de frituur is waar Sammy en Pebbles van de Frietboutique in gespecialiseerd zijn. Je kan je nu alvast gaan verheugen op heerlijke verse frieten met verrassende sauzen. The fry is the limit!

L'ENTRECÔTE ET LES DAMES

Ook de smaakvolle franse keuken kan in ons warme winterterras niet ontbreken. De uitgelezen zaak, L’entrecote et les dames, reist daarvoor vanaf de Van Baerlestraat af naar ons winterterras om daar hun specialisaties op tafel te zetten. De keuze bij L’entrecote zal bestaan uit een krokant broodje geserveerd met entrecôte met geheime botersaus of een zalige steak tartaar!

Pong | House of Ping

Dé gezelligste ping pong bar van Amsterdam strijkt voor de tweede keer neer op Het Amsterdamse Winterterras. Speel de sterren van de hemel tegen je vrienden, collega’s of familie. Wie daag jij uit?  Naast ping pong ballen deelt Pong namelijk ook lekker eten, cocktails én een glimlach. Kom jij binnenrollen bij de indoor ping pong bar op Het Amsterdamse Winterterras? Ready, set, roll!

Yuzu Dining Bar

Na het succes van Yuzu op Het Terrassen Festival in het Rembrandtpark openen zij hun eigen Winterterras in de Gashouder. Dat wordt ultiem genieten van Japanse culinaire hoogstandjes zoals moderne Japanse yakitori gerechten. Ga daar maar eens voor zitten onder het genot van een Yuzu sake, van origine een drankje wat je krijgt als je met vrienden bent. Een overheerlijke toevoeging aan het gezelligste terras van Amsterdam.

VILLA MASSA

Proef Italië met Villa Massa! Villa Massa staat bekend om onze heerlijke Limoncello. Gemaakt volgens het ambachtelijke en originele recept van onze voorouders: trouw aan Italië en toewijding aan de natuurlijke ingrediënten. Maar wist je dat Villa Massa ook een heerlijke Amaretto maakt? Proef ‘m op het Amsterdamse Winterterras – Villa Massa is er namelijk ook deze keer weer bij met een sfeervol Italiaans terras waar je kunt genieten van lekkere cocktails. Geniet van de Villa Massa Amaretto Sour, de Amaretto Espresso Martini óf simpelweg van een glas Villa Massa Limoncello.

Poffertjes & Crêpes

Als kers op de taart loop je voor het lekkerste toetje langs het poffertjes en crêpes terras!